Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Afacerea momentului în România! Cum să vinzi produse pe Amazon și să faci 3.000 de dolari pe lună

În ultimul an tot mai multi romani au luat cu asalt site-ul Amazon.com pentru a-si suplimenta veniturile. Castigurile pot incepe de la 3000 USD/luna si pot ajungi si pana la 100000 USD/luna, potrivit ziare.com.

Afacerea momentului în România! Cum să vinzi produse pe Amazon și să faci 3.000 de dolari pe lună
Comentează 0

De ce se intampla toate acestea?! Pentru ca Amazon este cel mai mare retailer online la nivel mondial, inregistrand vanzari in anul 2016 de peste 160 miliarde USD.

Ce este si mai interesant este ca peste 80% din incasarile site-ului Amazon din State sunt facute de third-party sellers, acesta fiind exact modelul de business pe care toti romanii l-au adoptat.

Parte cea mai interesanta a business-ului abia acum vine: poti sa faci acest tip de business din fata unui calculator: tu trimiti marfa direct din China catre depozitele Amazon, iar prin sistemul lor ei iti fac toata logistica.

Ideea business-ului pare foarte simpla la prima vedere: cauti un produs pe Amazon.com care are cerere, cumperi un stoc de minim 500 de bucati din China si il branduiesti cu datele companiei tale si il trimiti la Amazon, iar Amazon iti face toata logistica, inclusiv monitorizarea platilor.

Insa pentru a gasi “acel produs” trebuie sa faci o analiza a respectivei piete, sa stii sa-ti alegi un furnizor care sa-ti ofere calitatea pe care tu o doresti, sa stii sa negociezi cu el, sa ai o logistica bine stabilita, sa stii sa listezi si sa lansezi produsul pe Amazon. Insa daca esti la inceput de drum este posibil sa intampini greutati sau chiar sa faci anumite greseli care te pot costa bani.

Insa daca chiar iti doresti sa incepi un astfel de business iti recomandam sa te alaturi comunitatii Amazon HUB, care este in acest moment cea mai buna comunitate de antreprenori online din Romania.

Pe site-ul lor, www.amazonhub.ro vei gasi toate informatiile despre aceasta comunitate si despre cursul Amazon StartUp, curs prin care afli toate secretele acestui tip de business de la A-Z, vei primi inclusiv suportul lor logistic si cele mai utile si eficiente tips-uri online prin intermediul webinariilor live. Totul este prezentat foarte simplu si succinct, in limba romana, cu exemple, prin template-uri si filmulete explicative. Detalii găsiți pe www.amazonhub.ro


Scrie un comentariu

trimite