Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident grav între Nădab și Cintei. Intervine elicopterul SMURD / UPDATE: Accidentul s-a produs în timpul unei urmăriri în trafic

Un accident rutier s-a produs în jurul orei amiezii între localitățile Nadab și Cintei. 

Accident grav între Nădab și Cintei. Intervine elicopterul SMURD / UPDATE: Accidentul s-a produs în timpul unei urmăriri în trafic
Comentează 0

Update 1 Accidentul s-a produs în timpul unei urmăriri în trafic

Potrivit IPJ Arad, azi, in jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia. Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, intr-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț. În urma impactului, bărbatul aflat la volan, in vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.


Intervine un echipaj descarcerare din partea ISU Arad, un echipaj SMURD și în sprijin se deplasează  și elicopterul SMURD. 

Una dintre victime a rămas încarcerată. 

Este vorba despre două victime, bărbați.

O victimă nu era încarcerată dar a suferit leziuni și a fost preluată de către ambulanța SMURD și transportată la Urgențe la Arad.

Victima încarcerată a fost extrasă din mașină și predată echipajului medical de pe elicopter în stare gravă.

 

Vom reveni cu mai multe detalii. 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite