Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ACCIDENT dramatic în București. Un microbuz a plonjat în Dâmbovița. Trei morți și șase răniți

Accident dramatic, azi-noapte, în Capitală. Trei oameni, între care și un copil, au murit, iar alte șase persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Dâmbovița. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 3:30, la intersecţia Splaiului Unirii cu Centura Bucureşti, la ieșirea către Autostrada Soarelui.

ACCIDENT dramatic în București. Un microbuz a plonjat în Dâmbovița. Trei morți și șase răniți
Comentează 0

Șase dintre acestea au reușit să iasă singure până la sosirea pompierilor, iar alte trei au fost scoase din apă de scafandri ISU BIF.

"Două persoane au fost găsite încarcerate în auto, iar o altă persoană, la aproximativ 50 de de autoturism. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de pompieri și medici, toate cele trei persoane găsite în apă și în autoturism au fost declarate decedate, între care și o fetiță în vârstă de 8 ani", precizează ISU BIF.

Cinci victime au fost transportate la spital de ambulanțele SMURD — trei la spitalul Bagdasar Arseni, o persoană la Sf. Pantelimon și o alta la Spitalul Sf. Ioan.

La intervenție au participat șase ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, de descarcerare, o autoscară, un echipaj de scafandri și cel de salvatori, menționează ISU BIF.

Sursa:realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite