Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Accident cu două Renault-uri și un Citroen în centru la Mândruloc

Accident cu două Renault-uri și un Citroen în centru la Mândruloc
Comentează 0

În nseara zilei de joi, 23 ianuarie, în jurul orei 19,30 conducătorul unui Renault care circla pe Drumul Național 7 în direcția Arad, în centrul localității Mândruloc a întenționat să vireze la stânga, pentru a intra pe o stradă laterală, însă pe fondul carosabilului umed și a vizibilității reduse, a fost lovit în partea din spate a autoturismului  de către un Citroen, ce probabil nu respectase nici distanța necesară evitării oricărui pericol. În tamponare a mai fost angrenat și un alt Renalut, ce venea dispre Arad și care a eșuat până la urmă în șanț.

În urma accidentului o singură persoană a fost rănită, fiind transportată de către Ambulanță la Spitalul Județean Arad.

Iată și comunicatul oficial al IPJ Arad:

”Din primele cercetări la fața locului, s-a constatat că în această seară, în jurul orei 19:10 un tanar de 24 ani, din jud Mureș, a condus un autovehicul pe DN7, sens de mers Lipova-Arad, iar în interiorul localității Mândruloc, având alte preocupări de natură a distrage atenția (a mutat cainele de pe bancheta din spate pe scaunul din dreapta față), a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, în fața sa, de un tanar de 32 de ani, din Vladimirescu. În urma impactului, autoturismul accidentat a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 47 ani, din Lipova, care în urma impactului a fost proiectat in afara drumului, pe terasamentul liniilor de tramvai.
În urma evenimentului a rezultat ranirea ușoară a conducătorului auto responsabil. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. In cauza se efectuează cercetări sun aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”.

Traficul pe DN 7 a fost blocat aproximativ o oră, pentru ca Poliția Rutieră să poată face măsurătorile necesare.

 

Vasile de Zarand

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite