Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un festival aflat la câteva sute de kilometri de Arad îi așteaptă pe toți tinerii cu un line-up de zile mari! (VIDEO)

Festivalul Sziget din Budapesta împlinește în acest an 30 de ani! Și va avea loc în perioada 7-12 august 2024, pe insula Obudai din capitala Ungariei. 

Un festival aflat la câteva sute de kilometri de Arad îi așteaptă pe toți tinerii cu un line-up de zile mari! (VIDEO)
Comentează 0

Potrivit organizatorilor, în prima zi a festivalului, 7 august, Scena Principală din Sziget o va găzdui pe Kylie Minogue, care a primit premiul special „Global Icon” la BRIT Awards din acest an și a câștigat un Grammy pentru una dintre melodiile de pe ultimul ei album, lansat la sfârșitul anului trecut.

Se știe deja că vom vedea astfel de mari vedete internaționale în acest an pe Main Stage, precum Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix și Fred Again.. Și dacă ne uităm la celelalte nume, vom avea interpreți precum Skrillex, Stormzy, Raye, Janelle Monáe sau chiar Tom Odell și Louis Tomlinson, prezentând o echipă incredibil de diversă și puternică pentru scena principală din acest an. „Cu mare plăcere, anunț că se alătură acestui line-up ca cap de afiș al zilei de deschidere superstarul australian, Kylie Minogue”, a declarat Virág Csiszár, managerul de rezervări al Festivalului Sziget.

Tamás Kádár, principalul organizator al Festivalului Sziget, a subliniat inovațiile festivalului. „Anul trecut, am făcut un pas mare în îmbunătățirea experienței oaspeților la Sziget – spre marea satisfacție a vizitatorilor, conform feedback-ului”, a spus Tamás Kádár. „În ceea ce privește igiena, serviciile noastre au fost recunoscute de vizitatori. Atmosfera vizuală din Sziget a devenit, de asemenea, mult mai vibrantă atât în ​​zona de oaspeți, cât și în locațiile programului. De asemenea, am făcut progrese semnificative în domeniul promovării importanței mediului și a sistemelor naturale, colaborând cu o comunitate internațională de festivaluri de top din Europa pentru a continua să lucreze împreună în acest domeniu. De asemenea, merită evidențiată diversitatea de locuri de cazare și servicii disponibile la festival”, a adăugat principalul organizator. „Pe lângă ofertele de programe, experiența oaspeților este una dintre cele mai mari atracție pe scena internațională, dacă nu cea mai mare atracție. Interesul crescut pentru Sziget se datorează în mare parte acestui fapt", a spus Kádár.

Sziget sărbătorește anul acesta a 30-a ediție, întruchipând o viziune a unității și libertății cultivată de-a lungul a trei decenii. Înrădăcinat în diversitatea culturală și respectul reciproc, Sziget este un far al acceptării și al iubirii. Onorat cu „Take a Stand Award” la Premiile Festivalurilor Europene în 2024 pentru dedicarea sa față de problemele sociale, Sziget îi invită pe toți să se alăture Revoluției Iubirii, promovând o comunitate în care individualitatea prosperă. Sub bannerul „Free To Be...”, Sziget continuă să susțină fericirea personală și apartenența colectivă, întâmpinându-i pe toți ca și cetățeni egali pentru a experimenta Insula Libertății.

Asigurând o experiență de festival mai sigură, Sziget acordă prioritate siguranței și îngrijirii sănătății vizitatorilor, implementând măsuri precum canale de informare și zone de ajutor pentru bunăstarea mentală și fizică, răspunzând nevoilor diverse și sporind confortul și securitatea generală.

Cateringul Sziget oferă soluții diverse, conștiente de mediul înconjurător, cu opțiuni prietenoase cu bugetul, oferind preparate din bucătăria maghiară și internațională, care răspund diferitelor nevoi alimentare, toate acordând prioritate accesibilității și durabilității, inclusiv măsuri precum hârtie sau materiale biodegradabile și inițiative de promovare a moderației.

 


Scrie un comentariu

trimite