Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

SĂRBĂTORI PASCALE ÎN SIGURANȚĂ

SĂRBĂTORI PASCALE ÎN SIGURANȚĂ
Comentează 0

În perioada 01-06 mai, echipajele Jandarmeriei Arad, vor asigura măsuri de ordine publică la manifestările religioase prilejuite de Sărbătorile Pascale, atât independent cât și în sistem integrat, la lăcașurile de cult din municipiu și județ, pe timpul desfășurării Deniilor și a slujbei religioase dedicată Sărbătorii Învierii Domnului Iisus Hristos.    
Jandarmii vor fi prezenți în proximitatea bisericilor din municipiu și județ, precum și la Mănăstirea „Bodrog” și Mănăstirea ,,Gai" unde un număr mare de credincioși, participă, anual, în noaptea Slujbei de Înviere.
De asemenea, în perioada minivacanței, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad vor acorda o atenție deosebită locurilor aglomerate, cum ar fi: gări, autogări, centre comerciale, piețe și alte asemenea zone, pentru a preveni și combate săvârșirea faptelor antisociale.
  Vă recomandăm:
* Să manifestați răbdare;
* Să respectați indicaţiile forțelor de ordine;
* Să evitați implicarea în conflicte de orice natură;
* Să acordați o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
* Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente;
  De asemenea pentru ziua de 1 Mai  recomandăm cetățenilor care aleg să petreacă în mijlocul naturii să nu distrugă, să modifice sau să degradeze panourile informative, marcajele, indicatoarele, construcţiile, împrejmuirile sau orice alte amenajări aflate în perimetrul zonelor destinate pentru activitățile de picnic, să arunce deșeurile doar în locurile special amenajate, să lase locul în care au desfășurat activitatea de picnic curat și nealterat și să respecte ordinea publică conform prevederilor legislației în vigoare.
Efective de jandarmi vor fi prezente în zona Stațiunii balneoclimaterice Moneasa, Valea Cladovei, Tabăra Căsoaia, Trei Insule precum și în alte zone de picnic și agrement de pe raza municipiului și județului Arad.
        Oriunde vă aflați, în cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială apelați numărul unic de urgenţă 112, sau adresați-vă celui mai apropiat echipaj de jandarmerie ori poliție.

Vă dorim să aveți parte de sărbători liniștite!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite