Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liberalii inimoși din Lipova au dăruit fericire cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

Iepurașul a venit și pentru copiii mai puțin norocoși din orașul Lipova, grație generozității consilierului PNL, Cristian Sălășan și a echipei sale din organizația liberală. Aceștia au adus celor mici cadouri, dulciuri și îndrăgitul simbol al acestei sărbători, Iepurașul.

Liberalii inimoși din Lipova au dăruit fericire cu ocazia Sărbătorilor Pascale!
Comentează 0

„Gestul nostru de a da o mână de ajutor celor din comunitatea nostră care au cea mai mare nevoie de sprijin reprezintă un semnal pentru toți lipovenii de a încerca să se implice cât mai mult în astfel de acțiuni, indiferent dacă ne aflăm în perioadă de sărbătoare sau nu.

Consider că este important să îi învățăm pe tineri, prin puterea exemplului, că este necesar și util să înțeleagă că printr-un efort general putem deveni o comunitate unită. Munca, dăruirea, implicarea, sacrificiul crează caractere puternice care contribuie decisiv în formarea viitorilor adulți din generația următoare.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au implicat în acestă acțiune frumoasă și sunt mândru că fac parte dintr-o echipă de oameni care pun preț pe valori, pe semeni și pe comunitatea noastră”, a declarat Cristian Sălășan, consilier local și președinte PNL Lipova.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite