Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Războiul între slugile lui Dragnea continuă! Fifor este mai puternic decât Căprar?

După ce a pierdut fotoliul de ministru sluga Fifor și-a îndreptat furia către colegii săi din filiala locală, dar și către arădeni.

Războiul între slugile lui Dragnea continuă! Fifor este mai puternic decât Căprar?
Comentează 0

Pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal s-a aflat proiectul privind concesionarea Stației de Sortare a Deșeurilor din municipiul Arad, mai exact problema începerii operării acestei stații.

Comisarii Gărzii de Mediu împreună cu prefectul Aradului, doamna Horgea au stabilit o serie de măsuri urgente necesare, pentru a pune în funcțiune Stația de Sortare a Deșeurilor.

Surpriză! Fifor a dat ordin ca reprezentanții PSD din CLM să nu voteze proiectul, să îl lase în aer. Căprar, cealaltă slugă a lui Dragnea a dat ordin consilierilor PSD să voteze proiectul. Astfel, înainte ședinței CLM, pe holurile Primăriei pesediștii erau în dilemă. Nu știau care ordin să îl execute...pentru că lupta slugilor lui Drganea devine din ce în ce mai acerbă.

Într-un final, PSD nu a votat proiectul, semn că puterea slugii Fifor crește în interiorul filialei Arad. De frică să nu își piardă fotoliile călduțe de la Poșta Româna, de la ARR, de la Inspectoratul Școlar și de la alte instituții „bine cotate”, toate rezolvate de sluga Fifor, în mandatul de ministru pentru slugile sale micuțe de la nivel local consilierii PSD au ascultat cu sfințenie ordinele și au lasat în aer situația Stației de Sortare a Deșeurilor.

Problema se agravează datorită faptului că gunoiul este colectat de două ori mai greu, iar amenzile de la Garda de Mediu vor trebui suportate de cineva. De cine?! De cei care nu au votat proiectul privind începerea operării Stației de Sortare a Deșeurilor.

Cert este faptul că lupta politică în interiorul PSD se înrăutățește, iar pentru slugile Fifor și Căprar nu contează nimic altceva decât puterea.

Cine știe, poate Fifor își dorește o reorganizare a conducerii Gărzii de Mediu, la nivel național și poate o schimbare a prefectului de Arad din moment ce le subminează atât de fățiș autoritatea.

Totul se rezumă la războiul politic, de data aceasta a câstigat sluga Fifor, așteptăm revanșa lui Căprar! Până atunci Aradul rămâne o victimă colaterală în războiul deșeurilor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite