Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ponta îl desființează pe Dragnea: Noul Hugo Chavez al României. Va candida la președinție

Decizia lui Dragnea de a da în judecată Comisia Europeană a fost taxată dur de Victor Ponta, președintele PRO România. Fostul premier spune că totul face parte dintr-un plan al lui Dragnea de a candida la prezidențiale. Fostul lider al social-democraților este de părere că și discuțiile privind un eventual sprijin pentru Tăriceanu la alegeri nu sunt decât niște povești ale lui Dragnea. 

Ponta îl desființează pe Dragnea: Noul Hugo Chavez al României. Va candida la președinție
Comentează 0

"Cu siguranţă, Liviu Dragnea are interesul să nu existe niciun alt candidat în zona de stânga. El să fie un fel de candidat populist, naționalist, noul Hugo Chavez al României, alături de Vâlcov, de Teodorovici, de ceilalți. Această acțiune sigur că nu are nicio șansă la tribunal, dar o face ca să arate că UE e ceva foarte rău. Din cauza UE, a străinilor, a multinaționalelor, ne e rău nouă, nu din cauza a Tel Drum și a hoților și analfabeților pe care Dragnea îi aduce. Dragnea, în stilul bolșevic, a eliminat din zona de PSD, și nu vorbesc doar de mine, vorbesc de Grindeanu, de Firea, de Țuțuianu, de oricine altcineva ar fi putut fi o alternativă, și în acest moment va candida tocmai ca să nu lase pe nimeni să crească. Povestea asta că-l susține pe Tăriceanu, eu sper sincer că nici măcar Tăriceanu nu crede în ea", a spus Ponta.

Cât privește un posibil blat între Iohannis și Dragnea, Victor Ponta susține: "Eu îi cunosc pe amândoi destul de bine. Cred că n-au niciun fel de dialog și știu chestia asta din 2015 când Dragnea tot umbla pe la Cotroceni să stabilească cu Iohannis, uite, eu îi retrag sprijinul lui Ponta, dar pune-l pe Dâncu prim-ministru și domnul Iohannis n-a făcut un blat în sensul înțelegerii directe. Sigur că pentru domnul Iohannis contracandidat mai bun decât Dragnea nu există. Cred că Tăriceanu va candida din partea ALDE, nu din partea PSD ALDE. Este șantajat de Dragnea, nu de altcineva, cu acel dosar. Ar fi trebuit să se dea de mult votul în Senat și cu asta basta, dar Dragena, practic, îl ține legat cu acel dosar și cu guvernarea", a mai spus Ponta.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite