Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liviu Dragnea, scos din arest, în secret! Fostul șef al Camerei, dus la tribunal, ca martor

Liviu Dragnea a fost adus în secret, cu puțin timp în urmă, la Tribunalul București, unde a fost citat în calitate de martor în dosarul în care Valeriu Zgonea este acuzat de corupție, potrivit Realitatea TV.

Liviu Dragnea, scos din arest, în secret! Fostul șef al Camerei, dus la tribunal, ca martor
Comentează 0

Fostul președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost adus, cu puțin timp în urmă, cu o dubă, la Tribunalul București.

Este prima ieșire din închisoare a lui Liviu Dragnea, care se află, în prezent, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Potrivit Realitatea TV, fostul șef al PSD urmează să fie audiat în calitate de martor în dosarul în care fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea este acuzat de corupție.

Judecătorul a decis ca ședința de judecată să fie secretă.

Procesul în care Valeriu Zgonea este acuzat de trafic de influenţă, după ce ar fi primit mită pentru numirea unei persoane într-o funcţie publică, a început în ianuarie 2019, la Tribunalul Bucureşti.

Zgonea a fost trimis în judecată la începutul anului trecut de către procurorii anticorupţie. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada cu iulie 2012 – aprilie 2013, când îndeplinea funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi totodată vicepreşedinte al PSD, Valeriu Zgonea a acceptat să ajute o rudă a lui Dumitru Dobrică, consilier judeţean, să fie numită într-o importantă funcţie publică, în schimbul unei şpăgi.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite