Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La Pușcărie: Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni cu executare

Liviu Dragnea, încă președinte al PSD și al Camerei Deputaților, are parte de o nouă zi neagră, după ce ieri, partidul condus de el a obținut cel mai slab rezultat din istorie. Asta, în condițiile în care astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că trebuie să meargă la pușcărie.

La Pușcărie: Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni cu executare
Comentează 1

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunțat sentinţa definitivă în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de instigare la abuz în serviciu, scrie realitatea.net.

Sentința de trei ani și șase luni de închisoare cu executare a fost menținută, astfel încât, Dragnea nu mai are altceva de făcut decât să -și facă bagajele și să se predea la cea mai apropiată secție de poliție. Potrivit realitatea. net, după ce se va preda urmează să fie dus la Penitenciarul Rahova.

Astfel se încheie cariera politică a unui om care a câștigat alegerile în 2016 pe un val uriaș de speranță, dar care a eșuat ulterior în mod lamentabil.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite