Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc (PNL): „Fifor, sclavul insipid al lui Dragnea nu știe nici măcar să citească un buget, dar a fost ministru al Economiei!”

Consilierul municipal Ionel Bulbuc lansează un atac foarte dur la adresa senatorului PSD Mihai Fifor.

Ionel Bulbuc (PNL): „Fifor, sclavul insipid al lui Dragnea nu știe nici măcar să citească un buget, dar a fost ministru al Economiei!”
Comentează 0

„Fifor, senatorul Zero, servitorul lui Dragnea demonstrează tot mai des că nivelul celor din PSD este din ce în ce mai scăzut! Dar nu mai miră pe nimeni asta! Pe o rețea de socializare, Fifor încearcă să prostească arădenii, în speranța că poate poate cineva îl mai crede. Vorbește despre bugete pe care nu le înțelege, nici măcar nu le știe citi corect, dar le votează prost! Prost pentru cetățeni și bine pentru clientela de partid PSD! Primarii PSD, alături de cei din PNL s-au revoltat împotriva Guvernului Dragnea-Dăncilă pentru că s-au trezit cu bugetele tăiate, numai Fifor, marele lustruitor de bocanci a sărit să își apere șeful de partid! Domnule Fifor, aveți idee ce reprezintă cifrele pe care le menționați în postare? Știți cum se contruiește un buget? Sau cum se administrează un buget pentru o comunitate ca Aradul? Întrebăm retoric, știm că nu aveți habar! Domnule Fifor știți că este nevoie de bani de la bugetul meționat pentru a finaliza investițiile programate pentru anul în curs? Aradul derulează în acest moment cel mai ambițios proiect administrativ din România, Regenerare Urbană , în valoare de 50 milioane de euro. Dacă ați cunoaște și ați înțelege ce înseamnă excedent bugetar probabil că altfel ar fi sunat postarea dumneavoastră! Știm că nesimțirea este o virtute în PSD, domnule Fifor-sluga lui Dragnea, însă primarii voștri, din Capitală, Constanța, Craiova, Giurgiu, Hunedoara toți se plâng de mizeriile pe care le faceți cu bugetul pe anul 2019! Pentru a demonstra slugărnicia față de șeful Dragnea ați ajuns să vă mințiți și să vă umiliți proprii colegi de partid. Halal, și din nefericire sunteți și senator de Arad!”, declară Ionel Bulbuc, consilier local municipal PNL.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite