Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cât de slugarnic poate fi PSD-istul Dorel Căprar față de un condamnat penal!

Cum poti tu, un președinte de partid să slugărești în asemenea hal un penal precum Liviu Dragnea.

Cât de slugarnic poate fi PSD-istul Dorel Căprar față de un condamnat penal!
Comentează 1

Tu Dorel Căprar ai avut tupeul să dai cu pumnul în reprezentanții mass-media doar ca să-ți arăți supunerea față de penalul Liviu Dragnea, omul fără scrupule, mai marele PSD-ului pe țară condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Așa se comportă Dorel Căprar care pe deasupra e și președintele comisiei de apărare în Camera Deputaților. Ce obraz gros poti avea să te prezinți în fața arădenilor, în fața celor care te-au trimis în Parlament, când imaginile cu tine lovind cu pumnii presa sunt publicate la toate televiziunile și în toată presa scrisă și on-line. Dacă în toată cariera sa de politician acest Dorel Căprar nu s-a remarcat prin nimic, iată că a ajuns prin actele sale de huliganism să se facă remarcat în toată țara.

Cu un tupeu grosolan a transmis astăzi presei un comunicat prin care încearcăsă se scuze pentru gestul său printr-o epistolă despre cât de cumsecade și minunat este șeful lui de la București, acest condamnat penal pe nume Liviu Dragnea. Mai mult decât atât acest bătăuș de cartier pe nume Dorel Căprar încearcă să explice cu un tupeu incomensurabil cum un om certat cu legea, condamnat penal este un exemplu, un factor de stabilitate în societate. Ne punem întrebarea, cei șapte ani de acasă, acest personaj malefic pe nume Căprar i-a făcut la fără frecvență? că altfel nu ne putem explica.

Considerăm că deputatul PSD Dorel Căprar este o rușine pentru Arad, pentru cetățenii acestui oraș. Astfel de apucături dâmbovițene pe care le-a deprins Dorel Căprar nu-i caracterizează deloc pe arădeni. Credem că ar trebui să rămână acolo unde s-a acomodat cu deprinderile huliganice, caracteristice celor din PSD. Aradului nu-i mai face cinste!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite