Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Baronul PSD Dragnea își construiește un stadion acasă în Teleorman.Parlamentarii PSD de Arad inexistenți

Cu toate că nu a existat niciodată o tradiție de fotbal mare în orașul baronului PSD, Liviu Dragnea, ministrul Sevil Shhaideh a aprobat un proiect care presupune construirea unei arene moderne, de 12 milioane de euro, în reședința județului Teleorman.

Baronul PSD Dragnea își construiește un stadion acasă în Teleorman.Parlamentarii PSD de Arad inexistenți
Comentează 0

Alexandria nu a avut niciodată o echipă în primul eșalon al fotbalului românesc, iar acum cea mai bună formație a orașului se zbate în mediocritate, în Liga a III-a, dar Guvernul promite că lucurile se vor schimba în curand. Asta da glumă bună! Dar să nu uităm că și Ceaușescu a făcut minuni, a adus în divizia A prima echipă sătească, Viitorul Scornicești. Așa că atenție, ce se aseamănă se adună.

 

Ministrul Sevil Shhaideh a anunțat că stadionul este absolut necesar pentru orașul Alexandria, pentru că numarul de locuri de pe actuala arenă este prea mic.

 

 

În Nota de fundamentare a HG se arată că este nevoie de un nou stadion în Alexandria pentru că:

 

- numărul de locuri este sub cel necesar pentru Liga 1/ respectiv categoria 3 UEFA;

 

- stadionul nu beneficiază de un sistem de nocturnă;

 

- stadionul nu beneficiază de spaţiile necesare pentru presa scrisă şi TV

 

- spaţiile pentru echipe şi oficiali sunt subdimensionate;

 

- nu au fost identificate elemente ce ţin de securitatea meciurilor cu public (camera de control stadion, sistem de adresare public, vizuale şi sonore.

Județul Teleorman nu are însă nicio echipă înscrisă măcar în liga a II-a. Cele mai bune echipe de fotbal din judeţ sunt în divizia a III-a.

Cele 12 milioane de euro vor fi plătite de la bugetul Ministerului Dezvoltării, iar Primăria va contribui cu puţin peste 300.000 de euro.

Domnilor parlamentari PSD de Arad de ce nu ați adus bani pentru stadionul Francisc Neuman? Domnule Fifor, Căprar, Tripa sau Todor faceți circ mediatic permanent că Aradul nu are un stadion. Acum că sunteți slugile baronului Dragnea, de ce nu faceți ceva să-l lămuriți că trebuiesc bani de la guvern pentru stadionul unei echipe de traiție cum este UTA.

Dar suntem convinși că astfel de „mielușei blânzi” nici măcar nu au curaj să-l salute pe Dragnea, da să mai aibă tupeu să-i ceară ceva.

Așteptăm să vedem cum în Alexandria vor fi construite pasaje sau autostrada care să lege Alexandria de București, că Note de Fundamentare găsește Dragnea împreună cu guvernul Tudose și cu fina Shhaideh.

Până atunci domnilor parlamentari PSD de Arad veniți și lăudați-vă în fața arădenilor cu marile realizări din Oltenia, că doar ei v-au trimis în Parlament.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite