Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

APEL DE SELECȚIE MĂSURA 2.1. (2A)

Asociația Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” Aple de selecție Nr. 4 aferent Măsurii 2.1 (2A) “Ferme mici și mijlocii”

APEL DE SELECȚIE MĂSURA 2.1. (2A)
Comentează 0

 

Data lansării apelului de selecție: 20 iulie 2018

Măsura 2.1. (2A) “Ferme mici și mijlocii”

Tipuri de beneficiari eligibili:

  • Fermieri care au drept de proprietate și/sau de folosință pentru o exploatație agricolă care intră în categoria de fermă mica conform definiției relevante cu excepția persoanelor fizice neautorizate(II,AF, PFA, SC, etc.).

Fonduri disponibile: 105.000 euro

Sprijinul public nerambursabil este de 15.000 euro pentru o exploatație agricolă și va fi acordat sub formă de sumă forfetară pentru implementarea obiectivelor furnizate în planul de afaceri.

Data limită de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele:

  • Data limită de primire a proiectelor: 20 August 2018
  • Locul de depunere al proiectelor: sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, de Luni până Vineri, în intervalul orar 900-1200

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii 2.1. (2A) disponibil pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro.

Pentru informații suplimentare vă așteptăm la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro sau la telefon: 0733-059 283.

De asemenea, la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” puteți găsi versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent Măsurii 2.1. (2A). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite