Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Activități extrașcolare la Școala Gimnazială ”Adam Muller Guttenbrunn” Zăbrani

Activități extrașcolare la Școala Gimnazială ”Adam Muller Guttenbrunn” Zăbrani
Comentează 0

Activitatea a avut loc în luna martie 2023 la Școala Gimnazială „Adam Muller Guttenbrunn” Zăbrani,  având ca idee centrală cultivarea interesului pentru activităţi socio-culturale, facilitarea  integrării în mediul şcolar, oferirea de suport pentru reuşita şcolară în ansamblul ei, fructificarea  talentelor personale şi corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale.

La activitate au participat 35 de elevi ai claselor V-VIII, 5 cadre didactice membre echipa de proiect, 2 cadre didactice din școală.

Au fost organizate două excursii, la Oradea și Turda. La Oradea elevii au vizitat Cetatea Oradea și Grădina zoologică, iar la Turda elevii au participat la experimente în cadrul Fabricii de știiințe și și au vizitat salina.

Impactul asupra elevilor participanți a fost unul semnificativ deoarece activităţile extraşcolare se  desfăşoară într-un cadru informal, ce permite elevilor cu dificultăţi de afirmare în mediul şcolar să reducă nivelul anxietăţii şi să-şi maximizeze potenţialul intelectual. 

 

Galerie foto (7)