Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zodia care te scoate din sărite

Ai întâlnit vreodată pe cineva care să ţi se pară din prima sufletul tău pereche şi să observi, ulterior, că e cel mai mare inamic? Există nativi care, oricât de mult ar comunica între ei, relaţia e sortită eşecului, căci mereu se termină cu scântei. 

Zodia care te scoate din sărite
Comentează 0

Berbec

Nimeni nu te poate enerva mai tare decât un nativ Balanţă. Asta pentru că diferenţele dintre voi sunt de la cer la pământ. La început, te va fermeca cu zâmbetul lui, iar apoi se va transforma în cel mai mare coşmar al tău. În timp ce tu acţionezi doar din impuls şi nu îţi pierzi timpul cu analiza lucrurilor, nativul Balanţă îşi va petrece o zi întreagă să ia o decizie, lucru care te va scoate din pepeni. 

Taur

Când îl priveşti, nativul Scorpion ţi se pare de-a dreptul încântător. Pur şi simplu te învăluie cu farmecul lui şi cu modul său spectaculos de a te cuceri. Mai târziu, ajungi să trăieşti dezamăgirea pe propria piele, căci nu vă potriviţi mai deloc. Tu te dedici în totalitate iubirii şi îţi doreşti o relaţie de durată, iar el îşi va manifesta egoismul, gelozia dusă la extrem şi, mai ales, neîncrederea. 

Gemeni

Nu îţi stă bine lângă un nativ Săgetător, căci oricât de bun prieten ar părea, va reuşi să te trădeze în cele din urmă. Dacă tu eşti o fire libertină, greu de impresionat, însă foarte prietenoasă, nativul Săgetător se plictiseşte atât de repede, încât te va da uitării în cel mai scurt timp. Acesta nu suportă monotonia şi îşi doreşte să cunoască întotdeauna oameni noi. 

Află ce zodii nu se pot înțelege deloc pe clickpentrufemei.ro.


Scrie un comentariu

trimite