Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Zilele Aradului 2017

Zilele Aradului 2017
Comentează 1

... au început în forță vineri, 18 august, înainte de orele amiezii, simultan în mai multe locuri fierbinți din municipiu. Astfel, în Piața AVRAM IANCU arădenii și oaspeții lor pot gusta ceea ce organizatorii, cu fală locală, au numit PRODUS ÎN ARAD iar pe str. Mețianu pasionații de antichități, colecționarii de obiecte rare, admiratorii de pictură naivă și cultă și ultimii iubitori de carte pe suport de hârtie, pot avea surpriza unor achiziții de vis.

Însă surpriza absolută a acestei ediții este PICNIC FESTIVAL. Adică, pe înțelesul tuturor, zona dintre restaurantele Belvedere și Perla a fost ingenios amenajată, astfel încât în spații complet neconvenționale, 30 de comercianți îi așteaptă pe gurmanzi cu savori culinare, în vreme ce se vor desfășura concere de jazz și vor avea loc proiecții de filme.

"Așteptăm cât mai mulți tineri, căci veți vedea aici, la PICNIC FESTIVAL, și o zonă pentru copii, o zonă de divertisment și, legat de ceea ce înseamnă ștrandul Aradului, putem spune că astfel punem în valoare faleza Mureșului", a precizat primarul Gheorghe Falcă, prezent la conferința de presă.

"Zonele de scene, zonele de căsuțe, sunt lucrate cu voluntari, tineri arădeni, care au contribuit la realizarea lor și facem aici o legătură cu viitorul eveniment, pentru că în fiecare zi vom avea DJ-ei de la ABC și viitorul eveniment pe care Aradul îl oferă Regiunii de Vest este ABC la Aeroport și o parte din PICNIC FESTIVAL va fi prezent și la acel festival de două zile de muzică electronică, unde vor fi invitați peste 50 de artiști", a anticipat puțin deputatul Glad Varga.

 

Galerie foto (210)


Scrie un comentariu

trimite