Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Week-end trist pe semicerc. Reacţia celor de la Ch. Criş: "Era loc pentru două echipe arădene în liga secundă feminină"

Week-end trist pe semicerc. Reacţia celor de la Ch. Criş:
Comentează 0

Reprezentantele Aradului în liga secundă la handbal au avut parte de un week-end trist.

La băieţi, elevii lui Cosmin Gabor au cedat pe terenul Universitatea Cluj cu 33-15 (17-9). În competiţia fetelot Crişul Chişineu Criş a jucat în fiefful celor de la Minaur Baia Mare, gazdele impunându-se cu 52-22 (27-9). 

În altă ordine de idei, antrenoarea echipei din Ch. Criş, Lucreţia Vartolomei, a ţinut să-i dea o replică profesorului Pomipiliu Moldovan, directorul CSŞ Avram Iancu, cel care declara după retragerea echipei sale de fete: "Am retras echipa pentru că Aradul nu are jucătoare să susţină două echipe. Unele fete şi-au manifestat dorinţa de a pleca la Ch. Criş, şi atunci rămâneam cu un lot extrem de scăzut numeric. În aceste condiţii cedăm celor de la Ch. Criş orice jucătoare îi doresc". 

Lucreţia Vartolomei a ţinut să precizeze: "Ca urmare a articolului apărut în presă despre retragerea echipei de handbal ACS Avram Iancu, dorim să precizăm că la înscrierea echipei noastre în liga a-II-a noi nu ne-am bazat pe jucătoarele echipei din Arad. Am avut jucătoare proprii, iar unde am avut lipsuri am făcut transferuri înainte de începerea campionatului. Declaraţiile domnului Pompiliu Moldovan nu au sens şi nu este normal să încerci să “dregi busuiocul” pe seama altora. Dacă vreo jucătoare şi-a manifestat dorinţa de a veni la Chisineu Criş, asta nu înseamnă că şi puteau să o facă fara acordul clubului Avram Iancu, care şi-a anunţat participarea şi lotul în presă. Adevăratele motive ale retragerii echipei nu sunt cele prezentate şi nu este problema noastră să le facem publice, dorim doar să nu fim folosiţi de oficialii clubului Avram Iancu ca pretext în acest eşec. Considerăm că era loc pentru ambele echipe şi judeţul nostru are jucătoare pentru două echipe în liga a-II-a, iar din urmă vin junioare de la Chişineu-Criş, Sântana, Curtici, Nădlac şi Arad, care vor beneficia de o finalitate dacă vom da dovadă de seriozitate, lăsând la o parte orgoliile şi concentrându-ne pe viitorul handbalului arădean".
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite