Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Viceprimarul comunei Bârzava s-a stins din viață la 60 de ani

Viceprimarul comunei Bârzava, Virgil Vasile Reștea, în vârstă de 60 de ani a trecut la ceruri după o scurtă suferință de aproximativ o lună în urma unei boli cu evoluție fulgerătoare. În  câteva săptămâni, starea de sănătate a acestuia s-a agravat, astfel că Vasile Reștea a ajuns să fie susținut de aparate, într-un spital din Cluj.

Viceprimarul comunei Bârzava s-a stins din viață la 60 de ani
Comentează 0

Virgil Vasile Reștea a fost diagnosticat după ce a acuzat dureri în piept în decembrie 2016, însă
și-a continuat activitatea la Primăria Bârzava până când a fost internat în Cluj. Se pare că boala sa s-a agravat rapid și a fost operat.

Viceprimarul comunei Bârzava s-a stins din viață în cele din urmă pe patul spitalului din Cluj-Napoca unde era internat de aproximativ două săptămâni. „Nici nu a știut că este bolnav până în decembrie anul trecut, când după ce a acuzat dureri, s-a dus la Cluj. A fost operat acolo acum o săptămână, dar cu toate acestea nu a supraviețuit. Lucrase la primă­rie până acum o săptămână. Nu se aștepta să moară, dar boala l-a măcinat repede. Nu ne gândeam că se va întâmpla așa ceva. Adresăm sincere condoleanțe celor apropiați și regretăm trecerea lui în neființă”, a spus Gabriel Faur, primarul Bârzavei.

Virgil Reștea a fost unul dintre cei mai respectați oameni ai comunei Bârzava, fiind dedicat cetățenilor comunei, punând mult suflet în tot ceea ce făcea, fiind un om calculat și foarte serios.

Ani de zile a fost polițist la postul de poliție din Bârzava (timp de 23 de ani), iar în 2007 a trecut în rezervă. În ultimii cinci ani (din anul 2012) a fost viceprimarul comunei Bârzava, aducându-și contribuția la multe proiecte și realizări din comună, fiind un om activ și vesel, îndeplinindu-și cu multă dragoste și statutul de bunic.

Pentru toți cei care l-am cunoscut, va rămâne un om cu suflet și caracter ales, un om pentru care omenia și respectul erau primordiale.                                      

Toți cei care doresc și cei apropiați îl pot conduce pe ultimul drum sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 13.00, Virgil Vasile Reștea urmând să fie înmormânat la cimitirul din Bârzava.

Bunul Dumnezeu să îl ierte și să-i dea odihnă veșnică!


Scrie un comentariu

trimite