Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Veste uriașă pentru Simona Halep înainte de marea finală de la 20,30 la Montreal

Simona Halep s-a distanțat serios de numărul 2 în clasamentul WTA după turneul de la Montreal. Asta după ce Halep se află în finala turneului, iar Caroline Wozniacki a fost eliminată încă din runda a doua în Canada.

Veste uriașă pentru Simona Halep înainte de marea finală de la 20,30 la Montreal
Comentează 0

Simona Halep. După calificarea în finala de la Montreal, Simona Halep s-a distanțat la peste 1.600 de puncte de Wozniacki, iar victoria în finala cu Sloane Stephens de azi o propulsează pe Halep la 2.000 de puncte peste daneză.

Simona Halep, numărul unu mondial, o va înfrunta pe americanca Sloane Stephens în finala turneului WTA de la Montreal (Canada), dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari.

Sâmbătă, în cea de-a doua semifinală a competiţiei, Sloane Stephens (25 ani, locul 3 WTA) a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe ucraineanca Elina Svitolina, câştigătoarea ediţiei trecute a competiţiei de la Montreal.

În primul duel din penultimul act, Simona Halep a dispus cu 6-4, 6-1 de australianca Ashleigh Barty.

Duminică, Sloane Stephens va încerca să îşi ia revanşa în faţa Simonei Halep, care a învins-o pe americancă în luna iunie, în finala turneului de Mare Şlem de la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1).

Simona Halep (26 ani) va disputa cu această ocazie a treia sa finală la turneul de la Montreal, pe care l-a câştigat în 2016, în timp ce Stephens, campioana ediţiei trecute a US Open, va încerca să cucerească duminică primul său titlu la competiţia canadiană.

Simona Halep joacă pentru cucerirea unui nou titlu înainte de US Open la ora 20,30.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite