Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vama Nădlac II a fost închisă, în urma accidentului de pe autostradă / UPDATE: Traficul a fost reluat

Vama Nădlac II a fost închisă, miercuri dimineaţă, în urma accidentului produs pe Autostrada Paneuropeană, în Ungaria, la aproximativ doi kilometri de frontieră, în urma unei solicitări formulate de către autorităţile statului vecin. Traficul a fost deviat prin Vama Nădlac I, respectiv pe DN7.

Vama Nădlac II a fost închisă, în urma accidentului de pe autostradă / UPDATE: Traficul a fost reluat
Comentează 1

Update 1 Traficul a fost reluat

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș, a declarat, miercuri seară, că Vama Nădlac II a fost redeschisă în jurul orei 18,00, pe sensul de intrare în țară. Controlul la frontieră și circulația pe autostradă au fost reluate după mai bine de nouă ore de la producerea accidenului din Ungaria, timp în care traficul a fost deviat spre România prin Nădlac I (DN7).

Pe sensul de ieșire din România, circulația nu a fost afectată pe autostrada paneuropeană și prin Vama Nădlac II.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

 


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, Vama Nădlac II, situată pe Autostrada Paneuropeană, a fost închisă, la solicitarea autorităţilor ungare, anunță News.ro.

”Autorităţile maghiare ne-au informat despre producerea accidentului rutier în apropiere de frontieră, iar din această cauză traficul pe intrarea în România a fost deviat prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I. Poliţia de Frontieră ţine permanent legătura cu autorităţile maghiare şi s-au luat măsuri de fluidizare a traficului în PTF Nădlac I”, a declarat Mihaela Leş.

Autorităţile de frontieră din România nu au putut preciza cât timp va fi închisă Vama Nădlac II.

Sursa: News.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite