Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Vacanță activă a micilor fotbaliști de la UTA

7 zile în Serbia

Vacanță activă a micilor fotbaliști de la UTA
Comentează 0

Grupa 2006 a roș-albilor , mai precis  23 de mici fotbaliști pregătiți de Sorin Botiș și Eich Wild și-au petrecut vacanța în Serbia. De fapt , este vorba de vacanța școlară și nu de cea fotbalistică. Chiar în sîmbăta care a precedat ” pauza ” școlară, aceștia și-au luat rămas bun de la părinții care i-au însoțit până la autocar, s-au îmbarcat , luând cu ei zeci de kilograme de echipament , jaloane, mingi medicinale și alte cele necesare pentru 7 zile, iar după două ore de mers au poposit la baza sportivă a motelului Vetrenajca ( Moara de Vânt) din Vârșeț, Serbia.
După adaptarea cu terenul sintetic și cel natural din dotarea bazei, Sorin și Erich i-a ” băgat în pită”, adică, zilnic participând la câte două ședințe de antrenamente . Acestea au avut atât caracter fizic cât și tehnic.
Copii au fost harnici și conștincioși. Nu am avut probleme disciplinare cu ei, chiar dacă lotul a fot numeros. Condițiile de aici, raportate la preț , au fost foarte bune, mâncarea suficientă, apă caldă, dar mai ales cele două terenuri puse la dispoziție. Mulțumim atât clubului cât și părinților că ne-au oferit această oportunitate , dar mai ales încredere”, a declarat Sorin Botiș, antrenorul Grupei 2006 de la UTA.

Galerie foto (96)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite