Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

USR împotriva lui Falcă! Blatul USR cu PSD!

USR împotriva lui Falcă! Blatul USR cu PSD!
Comentează 0

USR, partidul care a intrat pe scena politicii românești anul trecut, încercând să se detașeze de orice altă formațiune politică iată că își arată adevărata față și încearcă orice pentru a pune mâna pe putere.

USR Arad a inițiat o campanie de denigrare a primarului Falcă și a municipalității bazat pe o schiță grafică creată tot de USR fără niciun fel de dovadă a presupuselor creșteri ale taxelor și impozitelor.

Campania este derulată pe Facebook, iar arădenii se pare că nu se lasă manipulați așa de ușor. Oamenii întreabă unde se regăsesc documentele din proiectul de hotărâre care dovedesc aceste presupuse creșteri de impozite cu 25%.

Senatorul USR, Adrian Wiener a răspuns pe pagina USR la întrebările arădenilor într-un mod vag și incomplet, dând impresia că personal, nu își asumă această campanie „...in legatura cu cresterea impozitelor nu noi organizam dezbaterea publica ci primarul Falca. Noi doar o facem publica si participam”

Domnule senator USR din moment ce se numește „dezbatere publică” este clar că este PUBLICĂ. Fie nu cunoașteți definiția cuvântului „public”, fie vă folosește altcineva contul de Facebook pentru a lua apărarea partidului.

Lupta politică s-a mutat între partidele de dreapta. USR sare la gâtul PNL, iar PSD are liber la hoție. 

Senatorului Wiener i-a fost solicitat de către un arădean să specifice 5 impozite care se măresc cu 25%. Wiener nu a ştiut să răspundă la întrebare semn că nu era nici măcar informat temeinic despre tema dezbaterii de mâine.

Sau poate lipsa unui răspuns concret denotă faptul că USR minte şi încearcă să îşi facă imagine lovind în administrația PNL.

Deci PSD a educat "bine" USR-ul. I-a învățat să mintă, însă nu le-a explicat că mai trebuie să îşi susțină argumentele.

Lazăr Pană


Scrie un comentariu

trimite