Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE: Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi şi au pornit spre sediul Partidului Social Democrat. / UPDATE: Manifestaţia de la sediul PSD s-a încheiat. O parte din mulţime a ajuns la sediul ALDE. 

UPDATE: Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi şi au pornit spre sediul Partidului Social Democrat. / UPDATE: Manifestaţia de la sediul PSD s-a încheiat. O parte din mulţime a ajuns la sediul ALDE. 
Comentează 0

Update 3 Manifestaţia de la sediul PSD s-a încheiat. O parte din mulţime a ajuns la sediul ALDE. 

UPDATE 21:16 Manifestaţia de la sediul PSD s-a încheiat. O parte din mulţime a ajuns la sediul ALDE. 

UPDATE 21:05 O parte dintre protestatari se îndreaptă spre sediul ALDE.


Update 2 Sute de jandarmi protejează sediul Partidului Social Democrat.

UPDATE 20:38 Protestatarii au ajuns la sediul PSD şi scandează „PSD ciuma roşie”, „Ieşi afară, javră ordinară”, „Dragnea şi ai lui, infractorii neamului”, „România cere: Fără graţiere”, dar şi „Nu uitaţi de Ciorbea”.


Update 1 Protestatarii au ajuns la sediul PSD.

UPDATE 20:42 Protestatarii au ajuns la sediul PSD.

UPDATE 20:31 În drum spre sediul PSD oamenii strigă „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta!”, făcând aluzie la faptul că deţinuţii obişnuiesc să scrie cărţi pentru a li se mai reduce din pedeapsă. 


Mulţimea a încercat să treacă de gardurile de protecţie şi de jandarmi pentru a ajunge în faţa Guvernului, dar nu a reuşit. Forţele de ordine au fost suplimentate.

Aproximativ 20.000 de persoane au ajuns la Guvern şi scandează „DNA să vină să vă ia!” şi „În democraţie hoţii stau la puşcărie”.

citește și: http://arq.ro/protest-gratiere-20000-de-oameni-in-strada-impotriva-psd-iohannis-a-mers-in-piata-universitatii/11647

La protest se află şi liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, preşedintele USR, Nicuşor Dan, dar şi foşti membri ai Guvernului Cioloş.

Ajuns la vârsta de 100 de ani, filosoful Mihai Şora şi-a anunţat şi el, printr-un mesaj publicat pe Facebook, prezenţa în Piaţa Univeristăţii. 

sursa text & foto: Gândul.info

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite