Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un urmărit internațional și unul general, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac şi Turnu au depistat si predat autoritatilor competente două persoane din România, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv european de arestare.

Un urmărit internațional și unul general,  depistaţi la frontieră
Comentează 0

* În data de 17.05.2018, în jurul orei 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român G. C., în vârstă de 40 de ani, domiciliat în judeţul Arad.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Belgia,  un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii contra proprietăţii.

* Azi dimineaţa, în jurul orei 04:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român V.M., în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la contrabandă şi sprijinirea unui grup infacţional organizat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani.

  În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite