Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou scandal sexual în Poliție: Suspectat de hărţuire, rectorul Academiei de Poliţie a demisionat

Rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza”, Daniel Costel Torje, a anunţat că demisionează pentru "a-şi putea dovedi nevinovăţia" în ancheta privind suspiciunile de hărţuire sexuală. Anunţul vine după ce Corpul de Control al Ministerului de Interne a anunţat că face verificări în acest sens. 

Un nou scandal sexual în Poliție: Suspectat de hărţuire, rectorul Academiei de Poliţie a demisionat
Comentează 0

"Iubesc uniforma şi îmi respect colegii care, cu devotament şi profesionalism, slujesc această ţară. Din respect pentru ei şi pentru ceea ce trebuie să însemne, într-o societate civilizată, cuvintele ”onoare” şi ”demnitate” voi renunţa la funcţia de rector al Academiei de Poliţie.

În acelaşi timp, mă pun la dispoziţia organelor abilitate pentru a se stabili dacă afirmaţiile mele sunt adevărate. În prima şedinţă a Senatului universitar am să-mi prezint demisia. Le mulţumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine, în profesionalismul şi caracterul meu", a precizat, pentru Mediafax, Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza.

Controlul vine după ce rectorul Academiei de Poliţie ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă, în sesiunea din vara anului 2017, potrivit incisivdeprahova.ro.


Scrie un comentariu

trimite