Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un drum din Arad a fost închis de autorități din cauza copacilor rupți de vânt și a pericolului producerii de accidente

Drumul Județean 708 a fost închis pe un segment de 30 de kilometri, după ce vijelia din ultimele 24 de ore a rupt mai mulți copaci care blochează partea carosabilă.

Un drum din Arad a fost închis de autorități din cauza copacilor rupți de vânt și a pericolului producerii de accidente
Comentează 1

 

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad Sergiu Bîlcea a anunțat, sâmbătă, închiderea DJ 708 Slatina de Mureș – Gurahonț pe un tronson de aproximativ 30 de kilometri care leagă localitățile Julița și Mădrigești, din cauza mai multor copaci rupți de vijelie.

Bîlcea a spus că arborii căzuți pe partea carosabilă blochează circulația în mai multe locuri de pe acest tronson, dar există și pericolul căderii altor copaci.

”Pentru a evita accidentele și pentru a putea să se intervină la degajarea părții carosabile, s-a luat decizia închiderii temporare a drumului, care oricum nu este foarte circulat în weekend. Luni dimineață, când navetiștii vor folosi acest traseu pentru a ajunge la serviciu, drumul va fi deschis”, a spus Bîlcea.

Conform sursei citate, alte șosele nu sunt blocate din cauza condițiilor meteo, iar zăpada nu mai pune probleme nici în nord-estul județului, în zona Moneasa, unde circulația a fost îngreunată, vineri, din cauza ninsorilor abundente.

DJ 708 asigură legătura între DN 7 și DN 79A, respectiv între Valea Mureșului și Valea Crișurilor, fiind folosit mai ales de localnici care sunt angajați în fabrici din cele două zone ale județului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite