Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un derby fierbinte pentru locul 6. "Putem câștiga la Satu Mare" vs. "Echipa e în creștere de formă"

Un derby fierbinte pentru locul 6.
Comentează 0

Succesul cu Târgovişte a trecut de mult. Mâine, de la ora 18, vine un nou examen pentru trupa sârbului Bogdan Bulj. La Satu Mare, în fieffuul echipei conduse de fostul tehnician al Aradului, Jose Araujo. Un duel decisiv pentru locul 6, ocupat acum de CSM. În tur, la Arad a fost un meci pe muchie de cuţit, câştigat de Univ Goldiş ICIM duoă prelungiri. Cu un moral ridicat, arădencele vor trata cu atenţie jocul care le poate asigura, în mare măsură, locul 6 înainte de faza secundă a sezonului.

"Mergem la Satu Mare pentru un meci care pe care, un joc în care trebuie să demonstrăm că această echipă are potențial mai mare decât a arătat până acum. Putem câștiga la Satu Mare chiar dacă şi de această dată plecăm cu şansa a doua, deoarece evoluăm pe terenul lor, dar printr-un joc de echipă foarte bun şi cu multă încredere putem veni cu victoria mult dorită, care ne-ar asigură locul 6", spune preşedintele Univ Goldiş ICIM Arad, Marcel Urban.

"Echipa e în creștere de formă, a demonstrat-o și în meciurile cu Galați și Târgu Mureș și suntem optimiști că împreună cu suporterii vom putea câștiga acest duel important” spun oficialii de la CSM, pentru gazetanord-vest.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite