Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele repetiţii, cu succes, pentru UTA II şi Cermei

Ultimele repetiţii, cu succes, pentru UTA II şi Cermei
Comentează 0

CSO Ștei – Lunca Teuz Cermei 2-3

Formația de pe Teuz a câştigat ultimul amical al iernii. Cermeiul a  condus la pauză cu 1-0, după reuşita lui Sulea. Șteiul a egalat la reluare, dar Suslak a găsit vinclul porții adverse cu o lovitură liberă de la 19 metri. Bihorenii au mai revenit odată pe tabelă, dar Andrei Sulea a reușit „dubla” după o acțiune personală. „Am reușit ceea ce ne-am propus în această iarnă. Ne-am acoperit posturile deficitare, am făcut o pregătire bună, iar băieții au dat randament maxim și în amicale”, a menționat Mircea Aslău, antrenorul Cermeiului.

Lunca Teuz Cermei: Rusu (Costea) – Vereș (Fl. Brândușe), Cotoc, Petrache, Suslak – Nistor (Ianc), Șiclovan – Coșa, Bulza (V. Brândușe), Aldan – Sulea 
..........................................................

Mako – UTA II 1-2

Michel Vlad (la al treilea gol consecutiv la „satelit”) a transformat un penalty obținut de Toma, pentru 0-1. Imediat după pauză, maghiarii au egalat la o pasă eronată în spate a lui Iuga, dar arădenii au răspuns după ce Covaci a desfăcut toată apărarea adeversă cu o pasă ce l-a găsit pe Mandache, care a înscris cu un șut plasat.

„O ultimă repetiție cu bune și rele, mai avem o săptămână să facem ultimele reglaje pentru meciul cu o echipă ce are în componență inclusiv fotbaliști care au debutat deja în Liga 1”, a spus Cristi Păcurar, antrenor la „satelitul” UTA-ei, alături de Dan Oprescu, Adi Ungur și Vasile Sin.

UTA II: Mureșan – Zdrențan, Iuga, D. Lazăr, Dinculescu – Dan, Dobrean – Ghergar, Toma, Vlad – Covaci, plus Mandache, Wild, Mager, Vasile, Pop, Vasiu, Coadă și Țurcanu.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite