Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trupa de teatru de tineri amatori "Ardalion", la sala Teatrului de Marionete cu producția "Momente vesele de...ieri și alaltăieri"

"Trupa de teatru de tineri amatori "Ardalion" din Arad, sub oblăduirea Asociației Social-Educative "Filologos" a prezentat o nouă producție vinerea trecută, pe 13 aprilie, la sala Teatrului de Marionete din cadrul Teatrului Clasic"Ioan Slavici" Arad, intitulată: "Momente vesele de ....ieri și alaltăieri".    

Trupa de teatru de tineri amatori
Comentează 0

Sala a fost arhi-plină și s-a râs pe săturate. Tinerii, deși amatori, au dovedit talent , seriozitate, expresivitate și putere de a contura un personaj de comedie în toată coloratura sa. Spectacolul a fost realizat din momente vesele interpretate de actori celebri de comedie din perioada comunistă la TV de revelion. S-a pastrat si atmosfera retro , cadrul fiind al unui televizor vechi iar personajele erau îmbrăcate în alb-negru-gri. Nu s-a ratat nici apariția celebrului televizor pe lămpi, cu rama de lemn, având deasupra macrameul și peștele nelipsit din orice apartament din anii 80". Timp de o oră și 20 minute publicul adult a fost absorbit și purtat într-o atmosferă din perioada copilăriei și tinereții lor .

"Noutatea din anul acesta  în trupa Ardalion, la 5 ani de activitate, este că am format și o trupă de teatru pentru adulți, amatori evident, intitulată Ardalion-senior, care a debutat în ultima parte a spectacolului nostru, cu schița caragialiană " Five o"clock" și a avut parte de mare succes. Cred că și adulții au nevoie să se destindă și să facă ceva cu plăcere și doar de plăcere. Cine mai speră după ce deja e de câțiva ani sau zeci de ani în câmpul muncii , lucrând cu totul altceva, că va mai  apuca să joace într-un spectacol de teatru , cu tot ceea ce înseană un spectacol. E o șansă ! Iar trupa de adulți s-a prezentat excelent. Sunt foarte mândră de ei , sunt mândră și bucuroasă că sunt ai mei  toți, întreaga trupă , ce numără în acest spectacol 20 de persoane." mărturisește Giorgiana Elena Popan- actrița și coordonatoare a trupei Ardalion.

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite