Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Triunghiul lui Jupiter - 3 cupluri din zodiac se despart până în septembrie

Pentru început îți propunem să înțelegi ce înseamnă Triunghiul lui Jupiter. Dacă insomnia îți dă bătăi de cap în următoarea perioadă, ai ocazia să ieși la o plimbare sub lumina stelelor și să admiri pe cer un triunghi astral pe care Jupiter îl formează rar cu alte două stele extrem de strălucitoare.

Triunghiul lui Jupiter - 3 cupluri din zodiac se despart până în septembrie
Comentează 0

Balanță - Capricorn 

Balanțele și Capricornii sunt zodii care cântăresc foarte bine faptele înainte de a lua o decvizie importantă. Într-o relație de cuplu, ei iubesc pasional și își pun sufletul pe tavă în fața partenerului lor. Totuși, dacă simt că lucrurile nu se întâmplă așa cum ar trebui, amândoi fac un pas în spate și așteaptă ca celălalt să rezolve situația. 

Această lipsă de inițiativă ar putea reprezenta punctul slab din relația Balanței cu un Capricorn. Pentru că niciunul dintre voi nu pune piciorul în prag să lămurească lucrurile, până la finalul lui septembrie povestea voastră de dragoste se va termina. Totuși, după ce lucrurile își vor urma cursul firesc, este posibil să vă regăsiți mai puternici ca oricând! 

Scorpion - Săgetător 

Scorpionul este o zodie foarte familistă. Îi place să petreacă mult timp în compania partenerului și să se bucure de iubire și armonie. De cealaltă parte, Săgetătorul este o fire mai libertină și rebelă care preferă să își petreacă destul de mult timp în preajma celor mai buni prieteni. Această perspectivă diferită îi va face pe cei doi să se îndepărteze unul de celălalt. 

Această ruptură se va produce în timp, pentru că amândurora le place confortul pe care îl oferă relația de cuplu. Sarcinile și cheltuielile se împart și asta le oferă o oarecare liniște. Totuși, nu despre asta este dragostea, iar sentimentele nesigure vor face ca până în luna septembrie unul dintre parteneri să pună punct relației.

Mai multe pe divahair.ro.  

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite