Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei lucruri de care ai nevoie pentru a-ți amenaja o mansardă primitoare

Atunci cand spatiul din locuinta este insuficient sau cand pur si simplu ne mai dorim o incapere unde sa ne putem odihni sau de unde sa putem lucra, mansarda reprezinta de cele mai multe ori unica solutie pe care o avem.

Trei lucruri de care ai nevoie pentru a-ți amenaja o mansardă primitoare
Comentează 0

Ideea schimbarii unui pod nefolosit intr-o incapere primitoare este cu siguranta o idee care surade multor proprietari de locuinte avand in vedere ca un spatiu in plus cu siguranta este un lucru pe gustul oricui. Chiar daca in general podul casei este asociat cu un spatiu intunecos si rece, cert este faptul ca avem posibilitatea de a transforma acest spatiu intr-o mansarda foarte primitoare daca facem alegerile corecte in ceea ce priveste amenajarrea.

Amenajarea unei mansarde nu este un lucru dificil sau care ar trebui sa ne dea mari batai de cap avand in vedere ca, cateva schimbari practice dar si cateva idei interesante ne pot ajuta sa transformam podul casei intr-o mansarda primitoare si moderna. Pentru a putea face aceste schimbari importante este necesar ca mai inainte de toate sa facem cateva achizitii importante precum: ferestre mansarda si scari mansarda. Aceste achizitii sunt absolut esentiale avand in vedere ca in timp ce una dintre ele ofera luminozitate acestui spatiu, cealalta ne ofera acces. Iata asadar 3 lucruri de care ai nevoie pentru pentru a putea amenaja o mansarda primitoare.

O fereastra deosebita pentru mansarda.

Una dintre achizitiile cele mai importante pe care le avem de facut in vederea amenajarii unei mansarde sunt ferestrele pentru mansarda. Aceste componente sunt foarte importante avand in vedere ca numai in acest mod putem oferi acestui spatiu luminozitate. Ferestrele pentru masnarda sunt amplasate direct in acoperisul casei, astfel ca lumina poate patrunde foarte bine prin intermediul acestora. Este important insa sa ne indreptam atentia inspre modele de ferestre pentru mansarda cat mai interesante avand in vedere ca pe langa rolul functional, aceste ferestre au totodata si un rol estetic.

Scari special create pentru mansarda.

Pentru a avea acces in mod practic in mansarda, este absolut esential sa achizitionam totodata  si scari special concepute pentru mansarda. In general aceste scari sunt foarte practice avand in vedere ca se pot plia foarte usor, astfel ca sunt foarte prietenoase cu spatiul din incapere. Scarile pentru mansarda trebuie in mod obligatoriu sa fie rezistente avand in vedere ca ele reprezinta in genere o investitie pe care o facem pe termen lung si reprezinta un produs pe care il utilizam in mod frecvent. 

Decoratiuni diverse.

In functie de ceea in ce vrem sa transformam aceasta incepere, putem apela si la cateva decoratiuni interioare care desigur aduc un aport estetic deosebit. Spre exemplu, daca doresti sa amenajezi un birou, cu siguranta cateva decoratiuni specifice vor contribui foarte mult la estetica dar si la starea noastra de bine. Daca doresti sa amenajezi un dormitor, atunci vei avea siguranta nevoie si de cateva piese de mobilier, precum o noptiera sau un sifonier de mici dimensiuni care sa creeze acea atmosfera specifica.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite