Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trăgătorii CSM Arad au cucerit 8 medalii în CN de aer comprimat pentru juniori

Trăgătorii CSM Arad au cucerit 8 medalii în CN de aer comprimat pentru juniori
Comentează 0

CSM Arad este gazda finalei Campionatului Național de aer comprimat. Primii care și-au disputat finalele au fost juniorii. În prima zi arădenii Daria Haristiade și Casian Codrean au câștigat proba de mixt (probă olimpică), în vreme ce argintul i-a revenit altei perechi de la CSM, formată din Iulia Bagi și Luca Joldea. La doar 13 ani, Iulia Bagi a câștigat finala probei junioarelor, bronzul revenindu-i Dariei Haristiade.

În finala de aer comprimat a junioarelor au mai concurat alte două pistolare arădence: Andrada Gheocel, locul 4, și Camelia Madosa, locul 6. În concursul pe echipe, CSM Arad a cucerit aurul, în componența Daria Haristiade, Iulia Bagi și Andrada Gheocel. La juniori, favoritul Casian Codrean, de la CSM Arad, sportiv pregătit de Gheorghe Pop, a câștigat detașat finala, colegul său Luca Joldea cucerind bronzul. În finală, CSM Arad a mai fost reprezentat de Alexandru Pîrvulescu, locul 8.

În concursul pe echipe, CSM Arad a ocupat locul doi, cucerind astfel argintul în formula: Casian Codrean, Luca Joldea și Csaba Leszay. Final de competiţie a juniorilor cu CSM Arad adunând un bilanț de opt medalii la pistol aer comprimat, dintre care patru de aur, două de argint și două de bronz. Sportivii sunt pregătiţi de antrenorii Monica Toth, Gheorghe Pop și Mircea Budurișan. 

Miercuri și joi avem încep finalele seniorilor, la mixt, individual și pe echipe.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite