Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sute de tineri români vor să devină "jucăriile" doamnelor realizate financiar

Sute de tineri români vor să devină
Comentează 0

Reprezentanții sexului puternic din țara noastră nu se sfiesc să caute doamne și domnișoare mature care să-i întrețină. Pe un site de întâlniri, 670 de tineri se bat să intre în grațiile a 41 de femei mature, dar cu posibilități financiare.

În ultimii ani, o parte dintre români au fost atrași tot mai mult de sugardating, relații fără obligații pe un interval de timp stabilit împreună, în care unul dintre parteneri, realizat profesional, îl întreține material pe partenerul mai tânăr.

Unul dintre locurile de întâlnire este mediul online, existând mai multe site-uri de specialitate la nivel mondial, dintre care doar unul operează în România.

Româncele care vor să aibă o reație fără obligații, dar cu multe cadouri, cu un bărbat realizat au vârsta medie de 27 de ani, iar 25% au studii superioare. Mai bine de 50% dintre Sugar Babies locuiesc în București. 83% dintre aceste românce caută o astfel de relație cu un bărbat din altă țară.

Vârsta în medie a Sugar Daddies în România este de 39 de ani și 41% au studii superioare. 64% dintre ei caută o Sugar Baby în afara României, 32% în România, iar restul de 4% nu au specificat.

sursa: libertatea.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite