Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Superioritatea Ligii a III-a

Superioritatea Ligii a III-a
Comentează 0

Amicale interesante pentru două din reprezentantele Aradului în eşalonul 3.

...............................................
UTA II – Șoimii Lipova  3-2

Satelitul UTA-ei s-a impus în faţa Lipovei, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu o săptămână. Viceliderul Ligii a 4-a a condus la pauză, după lovitura liberă executată perfect de Sergiu Popa, iar Covaci a ratat un penalty obținut tot de el. După pauză "roș-albii” au întors meciul, dar nu înainte ca Gherghel să-și ducă din nou echipa în avantaj, după ce Ghergar restabilise egalitatea cu un șut deviat. Toma a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, iar Bruno Vasiu a marcat cu capul, după un corner bătut de Vasile, pentru un 3-2 final. "Până acum, cu două săptămâni înainte de primul meci al returului, am încercat să împărțit cât de cât egal minutele pentru jucătorii nostri, dar de acum înainte vom insista ceva mai mult pe formula ce s-a cristalizat după pregătire și amicalele iernii. Mai avem încă trei teste până la partida de la Timișoara, probabil vom mai primi ceva întăriri de la prima echipă, sperăm să fim feriți de probleme medicale”, a menționat Cristian Păcurar, antrenor la UTA II.

UTA II: Mara – Zdrențan, Wild (65 Vasiu), Iuga (65 D. Lazăr), Dinculescu – Coadă (65 Vasile), Dan (46 Pop) – Ghergar, Toma, Mandache (65 Mager) – Covaci (65 Țurcanu).
...............................................................

Lunca Teuz Cermei – Unirea Sântana  4-1


La revenirea din cantonamentul de la Moneasa, Cermeiul a avut parte de un duel interesant cu o fostă rivală din eşalonul judeţean. Andrei Sulea, cu un hattrick ce a decis meciul, plus Hojda respectiv Bolba au fot marcatorii unui joc în care superioritatea echipei de Ligă a III-a a fost evidentă. 

Cermei: Costea (46 Rusu) – Fl. Brîndușe (46 Vereș), Petrache (46 Gurban), Cotoc, Aldan – Hojda (46 Bulza), Ianc (46 Șiclovan), Nistor, Morar (46 Suslak) – Diarra, V. Brîndușe (46 Sulea).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite