Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Succes meritat: Univ Goldiş ICIM Arad - Sirius Tg. Mureş 90-69

Succes meritat: Univ Goldiş ICIM Arad - Sirius Tg. Mureş 90-69
Comentează 0

Fetele Aradului au reuşit să încheie sezonul regulat cu un succes clar, deşi veneau după dezamăgirea de la Satu Mare. Cu Sirius Tg. Mureş era greu de crezut că elevele lui Bogdan Bulj se pot împiedica, dar nu că le va fi uşor. Maşinăria Aradului a părut că are frâna de mână trasă în prima repriză, dar apoi arădencele s-au dezlănţuit şi intră în grupa vaorică 7-10 cu un dublu succes faţă de Tg. Mureş. 

Excelent jocul americancei Stroman (double-double) dar şi cel al sârboaicei Hadzovic, creierul mecanismului gândit de Bulj. Plus o evoluţie solidă a pivotului Nagy, o jucătoare utilă în orice situaţie. Rămânem cu victoria, şi cu regretele după eşecuri preum cel din tur cu Galaţiul, şi cele din retur cu Alexandria şi Satu Mare. Cu succese în meciurile amintite eram acum liniştiţi pe alt loc. Dar cum speranţa moare ultima suporterii adevăraţi merită să rămână lângă această echipă frumoasă a Aradului. Ăilalţi, "criticii"de serviciu, şi care oricum nu au făcut nimic în palida lor viaţă pentru baschetul arădean, darmite pentru sportul din Arad, să nu uite un lucru: "Câinii latră, caravana trece".

Univ Goldiş ICIM Arad - Sirius Tg. Mureş 90-69 (27-22, 18-15, 21-16, 24-16)

Arad: Stroman 22, Hadzovic 21 (2x3), Nagy 18, McGuire 9, Mercea 8 (2x3), Karakasevic 7, Zidaru 3 (1x3), Pasic 2. Au mai jucat: Demeter, Moraru

Tg. Mureş: Robinson 24, Gregory 14 (4x3), Daniel 13, Laudermill 5 (1X3), Lovasz 4, Gal 3 (1x3), Pop 2, McCune 2.
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite