Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

“Soldatul” PSD, Dorel Căprar, sare la gâtul colegilor insubordonați lui Dragnea!

Într-o declarație recentă pentru Mediafax deputatul PSD Dorel Căprar, unul dintre executanții lui Dragnea îl admonesta pe colegul său de partid, Mihai Chirica, primarul Iașului, pentru că acesta nu a împărtășit viziunea Guvernului Grindeanu și s-a poziționat împotriva OUG 13.

“Soldatul” PSD, Dorel Căprar, sare la gâtul colegilor insubordonați lui Dragnea!
Comentează 0

Căprar îi reproșează primarului de Iași că „(...) ar trebui să fie un soldat disciplinat al partidului nostru, pentru că mai mult ca sigur dacă nu candida cu partidul în spate, astăzi nu era primar. Consider că orice coleg de-al nostru care nu se supune ordinii de partid, statutului politic al partidului, trebuie să suporte consecinţe”

Deputatul PSD continuă să îl laude pe șeful său de partid, semn că își cunoaște atribuțiile și locul: „Eu cred – şi s-a dovedit – că domnul preşedinte Liviu Dragnea, conduce şi a condus bine partidul, dat fiind şi rezultatul pe care l-a câştigat partidul. Eu cred că partidul are un leadership foarte bun (...) Vă spun cu cea mai mare admiraţie pentru domnul preşedinte Liviu Dragnea că, în locul dânsului, aş lua măsuri drastice împotriva domnului Chirica”

Un promotor al politicii cu „pumnul în gură”, deputatul Căprar consideră că pentru colegii PSD care „ies din linia partidului” este nevoie de o „măsură drastică de sancţionare”.

De menționat faptul că Mihai Chirica, primarul Iașului este unul dintre liderii PSD care s-a împotrivit OUG 13, supranumită și Ordonanța Rușinii. Acesta a declarat recent într-un interviu televizat că nu este mulțumit de șeful său de partid, Liviu Dragnea "Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic"

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite