Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Singurul neuron a lui Vărcuș nu răspunde! Cică gazonul de pe UTA va fi gata în vară!

Singurul neuron a lui Vărcuș nu răspunde! Cică gazonul de pe UTA va fi gata în vară!
Comentează 1

Beni Vărcuș bietul, trăiește într-o lume paralelă la fel ca și statul condus de Liviu Dragnea. În ultima ședință de CLM încerca el să-și apere guvernul, nu știm exact ăsta nou, ăla vechi sau ăla foarte vechi. Încerca să ne explice că vor veni banii de la guvern pentru gazonul de pe  noul stadion UTA, printr-un argument  cam de nivelul intelectual a lui Cheșa(Bilă). Mai mult în execesul său de pupincurist a lui Mihai Fifor a scos un porumbel pe guriță, cum că gazonul va fi finalizat din banii guvernului până în vară. Lucru ce a stârnit un hohot general de râs, în sala de ședință a Primăriei din Arad. Noi arădenii suntem deja obișnuiți cu minciunile celor din PSD și cu prostiile rostite cu seninătate de Vărcuș, dar românul are o vorbă, nu ești prost destul dacă nu ești și fudul.

Asta ne demonstrează directorul de la Poșta arădeană în fiecare ședință. Cred că cineva din partidul său care are un dram de creier în plus față de cel amintit ar trebui să-I explice acestui preparator de pizza, că dacă nu vei aloca banii pentru proiectarea  gazonului din timp în niciun caz nu vei putea termina totul, odată cu finalizarea structurii noului stadion. Pentru a aloca niște bani de la guvern ai nevoie de studii, proiectare, etc deci e o procedură care se întinde în timp.

Degeaba se chinuia primarul Falcă să-i explice unele chestii din administrație, că neuronul lui Vărcuș, singurul pe care-l mai are nu răspundea deloc, așa că s-a săturat primarul să se coboare la nivelul său, că întotdeauna cel mai deștept cedează. L-a lăsat în durerea lui, o durere demnă de o instituție subordonată Consiliului Județean, cum ar fi Spitalul de la Căpâlnaș sau Mocrea.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite