Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Și PNL ar putea merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Liberalii vor stabili luni delegația care va merge la consultările de la Palatul Cotroceni în vederea desemnării noului premier și mandatul acesteia, a declarat săptămâna trecută președintele PNL, Ludovic Orban.

Și PNL ar putea merge la Cotroceni cu o propunere de premier
Comentează 0

"Luni vom avea întâlnirea Biroului Politic împreună cu grupurile parlamentare la care vor participa și președinții filialelor județene și deputații și senatorii. La această ședință vom stabili componența delegației care ne va reprezenta la Cotroceni și mandatul pe care îl va primi această delegație, ținând cont de punctele de vedere exprimate de membrii din organizații", a spus Orban.

Acesta a menționat că va consulta organizațiile județene pentru a decide cu ce partide ar putea discuta pentru crearea unei majorități parlamentare.

"Nu vom purta nicio negociere pentru formarea noului Guvern cu PSD. Excludem orice fel de discuție cu cei care și-au bătut joc de România. Dacă vom ajunge în situația de a vota, vom vota împotriva oricărei formule de Guvern care va conține PSD în ea", a spus Orban.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite