Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Sesiune de Comunicari Stiintifice a studentilor de la Facultatea de Inginerie a UAV

Sesiune de Comunicari Stiintifice a studentilor de la Facultatea de Inginerie a UAV
Comentează 0

În perioada 6 - 8 iunie în Complexul M al Universității AUREL VLAICU are loc Sesiunea de Comunicari Stiintifice a studentilor de la Facultatea de Inginerie, sesiune ajunsă în acest an la cea de a XIX-a ediție. La întâlnirea din acest an s-au înscris participanți din zece țări, e adevărat mai mulți pe secțiunile de skype. principalele țări participante sunt India, Tunisia, Singapore, pakistan, Iran, Japonia, Republica Moldova, SUA și Serbia. Studenții care iau parte la sesiune sunt afiliați la mai multe universități, mulți dintre ei lucrând în prezent în laboratoare de cercetare din întreaga lume.

"Fără precedent în acest an este faptul că pentru prima oară angajatorii au solicitat să vină să fie alături de noi, de studenții noștri, pentru a-și prezenta ofertele, cât și pentrru a cunoaște cei mai buni studenți din universitate și, de ce nu, de a le oferi locuri de muncă", a punctat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

"Anul acesta am obținut, cu sprijinul doamnei rector, o finanțare din partea Ministerului Educației Naționale și cu această ocazie am hotărât să dezvoltăm acest eveniment prin parctcipări valoroase ale profesorilor de la universitățile vecine, dar și din străinătate", a completat și prof. univ. dr. Valentina Bălaș.

Vasile Zărăndan

 

Galerie foto (25)


Scrie un comentariu

trimite