Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se reia şi Liga a III-a. Sebişul are examen cu liderul C4, Lipova şi Cermei se duelează în derbyul local

Se reia şi Liga a III-a. Sebişul are examen cu liderul C4, Lipova şi Cermei se duelează în derbyul local
Comentează 0

Amânat cu o săptămână, din cauza terenurilor impracticabile, returul Ligii 3 la fotbal porneşte la drum în acest week-end. 
........................................
Şoimii Lipova şi Lunca Teuz Cermei se joacă mâine de la ora 15, la Pâncota. „Ne aşteaptă un joc greu, întâlnim un adversar solid, care a lăsat o excelentă impresie în prima parte a sezonului. Vrem să câştigăm, avem nevoie de puncte ca de aer. Vrem să ne clasăm între locurile 6-8 şi să practicăm un joc plăcut ochiului, care să meargă la sufletul suporterilor”, spune preşedintele „şoimilor”, Radu Pop. „Respectăm adversarul, dar mergem să jucăm fotbal. E un joc deschis oricărui rezultat. Suntem o echipă mică, dar cu suflet mare.  Deocamdată suntem în grafic, chiar pe plus – obiectivul fiind locurile 1-8 – , dar vreau maxim ce se poate scoate din acest campionat”, spune Petre Bulza, preşedintele Cermeiului.
......................................

Cea de-a treia reprezentantă a Aradului în C4, Naţional Sebiş are examen cu liderul clasamentului, ACS Șirineasa. „Ne gândim doar la faptul că trebuie să încununăm cu un prim rezultat bun perioada grea și lungă de pregătire din această iarnă. Știm fiecare dintre noi cât am muncit de mult, ar fi păcat ca asta să nu se reflecte și într-un joc bun sâmbătă. Concentrarea și determinarea trebuie să fie maximă în fața unei echipe foarte bune, ce nu  a pierdut niciun meci în acest sezon. Cred că echipa mea e capabilă să-și impună propriul stil de joc. Suntem conștienți de importanța jocului, a punctelor, dar nu cred că ne jucăm întreg sezonul la Petroșani”, spune managerul Sebişului, Călin Cojocaru

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite