Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Se dezbate moțiunea simplă împotriva ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu. I se cere demisia

Moţiunea intitulată "Lia Olguta Vasilescu - Ministrul Minciunii şi al Injustiţiei Sociale", semnată de 62 de parlamentari PNL,  va fi dezbătută în plenul Camerei de la ora 16.00, iar votul va avea loc miercuri. Iniţiatorii moţiunii spun că Lia Olguţa Vasilescu trebuie să raspuna pentru eşecurile înregistrate la legea salarizarii şi ajustarea pensiilor şi că se impune demisia acesteia.

Se dezbate moțiunea simplă împotriva ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu. I se cere demisia
Comentează 0

În motivare moțiunii, PNL critică  Legea salarizării și reclamă că mulți bugetari au reduceri de salarii, unii chiar și cu 40%.

Partidul Național Liberal mai spune că este necesară modificarea legislației, începând cu abrogarea Ordonanței de Guvern nr. 4/2017 și a grilelor din Legea nr. 153/2017, în detrimentul dorințelor de partid și în favoarea românilor.

PNL mai arată în motivarea moțiunii că se impune demiterea doamnei Lia Olguța Vasilescu. ,,România a devenit singurul loc din lume în care un salariat în loc să primească salariu pentru munca prestată este dator angajatorului!'', concluzionează liberalii.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite