Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Școlile propuse pentru desființare își vor continua activitatea în forma actuală

Rețeaua școlară nu va mai suferi modificări în următorul an de studii, conform deciziei consilierilor locali, astfel că școlile propuse inițial pentru a fi desființate, prin fuziunea cu altele, își vor păstra personalitatea juridică.

Școlile propuse pentru desființare își vor continua activitatea în forma actuală
Comentează 0

Consiliul Local Municipal a aprobat, miercuri, organizarea rețelei unităților de învățământ preuniversitar din Arad pentru anul 2017-2018, în forma stabilită în urma consultărilor avute cu consiliile de administrație, conducerile școlilor și grădinițelor și Inspectoratul Școlar.

Conform documentului aprobat de CLM, anul școlar viitor nu va aduce modificări în structura liceelor arădene. Vor rămâne aceleași unități ca în prezent.

Primarul Gheorghe Falcă a precizat că responsabilitatea asupra planului de școlarizare, cu numărul de clase și profiluri, revine Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a invocat necesitatea existenţei unei legături între învăţământ şi economie.

Primarul a reamintit că ISJ a cerut comasara unor școli din mai multe motive, între care rezultatele slabe la Bacalaureat și scăderea numărului de elevi.

CITEȘTE ȘI: Se desființează câteva școli și grădinițe din Arad

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite