Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a urcat în autobuz, iar în fața ei a văzut un bărbat scriind niște mesaje pe telefon. A înlemnit când a citit tot

Cand calatorim cu mijloacele de transport in comun ne lovim de tot felul de situatii. Uneori vedem amarati care sunt prinsi de controlori fara bilete si ni se face mila de ei, alteori nu mai suportam inghesuiala si vrem sa scapam cat mai repede din ‘infern’. Cele mai deranjante situatii de care se lovesc femeile in autobuze ii vizeaza pe bărbat.

S-a urcat în autobuz, iar în fața ei a văzut un bărbat scriind niște mesaje pe telefon. A înlemnit când a citit tot
Comentează 0

Se spune ca daca vrei sa afli ce s-a mai intamplat in lume e bine sa mergi cu taxiul. Taximetristul e la curent cu actualitatea si e o adevarata revista a presei, daca nu ai avut timp sa iti citesti ziarul de dimineata.

Pentru a vedea cum arata, de fapt, societatea, e bine sa mergi din cand in cand cu mijloacele de transport in comun. Acolo vei gasi tot felul de oameni. In autobuze poti vedea cum se reflecta perfect lumea in care traim.

O tanara s-a asezat pe un scaun pe care l-a gasit liber, iar in fata ei statea un barbat care parea respectabil. Curioasa din fire, femeia s-a aplecat sa vada ce scrie acel barbat dupa ce a auzit cateva sunete ciudate pe care le scotea. Cand a citit ce mesaje scria pe telefonul mobil, efectiv a inlemnit.

Fotografia care a impartit Internetul

s-a-urcat-in-autobuz-iar-in-fata-lui-a-vazut-un-barbat-scriind-niste-mesaje-pe-telefon-a-inlemnit-cand-a-citit-tot-1

Barbatul scria cateva mesaje indecente unei femei. Imaginea postata de englezoaica s-a viralizat in cateva ore, iar cei care au comentat au avut critici atat fata de barbat, dar si fata de femeie.

Multi internauti sustin ca femeia a invadat spatiul intim al barbatului si ca astfel de lucruri nu se fac, in timp ce altii sunt de parere ca, uneori, curiozitatea ne poate ajuta sa depistam persoanele de care e bine sa ne ferim in societate.

Sursa teotrandafir.com

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite