Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

România e campioană europeană la tenis de masă după o pauză de 12 ani. Arădeanca Dana Dodean Monteiro a adus punctul decisiv!

România e campioană europeană la tenis de masă după o pauză de 12 ani. Arădeanca Dana Dodean Monteiro a adus punctul decisiv!
Comentează 0

Performanţă de excepţie obţinută de Naţionala deminină de tenis de masă a României. Azi, în Luxemburg, tricolorele au cucerit titlul european, învingân în ultimul act Germania, care în lot a avut 3 chinezoaice. Eliza Samara a făcut 1-0, după disputa cu Han Ying (3-2). Apoi arădeanca Dana Dodean Monteiro nu i-a făcut faţă numărului 2 european, Shaona Xian (0-3). Punctul 2 al tricolorelor a fost adus de Bernadette Szocs, după disputa cu Nina Mittelham (3-1). Se va face 2-2 la general, după eşecul Elizei Samara în disputa cu Shan Xiaona (1-3). 

Şi urma jocul decisiv. Unul în care Dana Dodean, îl disputa în faţa lui Han Zing. Iar arădeanca a jucat fenomenal, impunându-se cu 3-2, după un fantastic 12-10 în decisiv. Iar România recâştigă titlul european la feminin după 12 ani de pauză, întro formulă ce le cuprinde pe Daniela Dodean-Monteiro, Eliza Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite