Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Rezultate Evaluare Nationala 2017 – S-a publicat situatia completa cu toate notele

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – In jurul orei 12 au fost publicate toate notele obtinute de elevii claselor a VIII-a la examenul de Evaluare NATIONALA.

Rezultate Evaluare Nationala 2017 – S-a publicat situatia completa cu toate notele
Comentează 0

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – Rezultatele pot fi consultate AICI.

edu.ro rezultate Evaluare Nationala 2017 – Asa cum au promis, cei de la Ministerul Educatiei Nationale au facut publice la scurt timp dupa ora 12 toate notele obtinute de elevi la Evaluare Nationala 2017. Incepand din acest moment, elevii pot merge atat pe site-ul oficial al rezultatelor, cat si la scolile unde au sustinut examenul pentru a vedea notele si a depune eventuale contestatii.

Lucrarile au fost evaluate in centre zonale de evaluare din alte judete decat cele in care au avut loc probele, tocmai pentru a asigura o mai buna functionare a examenului si a inlatura orice suspiciune de frauda. In plus, este primul an in care toate centrele de examinare au fost dotate cu camere ce inregistreaza atat video cat si audio, atat din spatele cat si din fata salii de clasa.

EDU.RO Rezultate Evaluare Nationala 2017 – Noutatea absoluta din acest an

Edu.ro Rezultate Evaluare Nationala 2017 – Astazi, pana la ora 20 se pot depune contestatiile de catre elevii care vor recorectarea lucrarii. Atentie insa: daca pana acum nu se modificau notele decat daca dupa recorectare diferenta era de peste 50 de sutimi, din acest an orice modificare intre prima corectura si a doua, atat in plus cat si in minus, se va modifica.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite