Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Remiza cu Hermannstadt, fără valoare dacă nu e dublată de un rezultat pozitiv cu Baloteştiul. "Jocul bun cu sibienii e un punct de plecare pentru noi"

Remiza cu Hermannstadt, fără valoare dacă nu e dublată de un rezultat pozitiv cu Baloteştiul.
Comentează 0

După remiza cu Hermannstadt UTA încearcă să rămână pe plus şi în deplasarea de la Baloteşti. Lipsesc doi dintre juniorii titulari cu sibienii din cauza accidentărilor și vorbim despre fundașul stânga Dinculescu și atacantul Popa, dar există și vestea bună a recuperării lui Polgar. „Punctul cu Hermannstadt nu are nicio valoare dacă nu obţinem un rezultat pozitiv la Baloteşti. Meciurile cu astfel de echipe, din zona noastră de clasament, sunt cele mai importante. Jocul bun cu sibienii e un punct de plecare pentru noi, iar dacă avem aceeaşi determinare şi la partida următoare, cu siguranţă ne vom atinge scopul. Ne dorim victoria, însă trebuie să demonstrăm pe teren că o putem obţine” spune antrenorul Cristian Todea.

Altfel,din această săptămână, la antrenamentele „Bătrânei Doamne” a apărut un fundaș central masiv, cu experiență, pe care Ionuț Popa l-a solicitat conducerii clubului din prima zi în care a preluat șefia staffului tehnic al arădenilor. Stevan Markovic e muntenegrean, are 30 de ani, 1,95 metri înălțime. Fotbalistul a evoluat ultima oară în Maldive, la New Radiant Sports Club. Anterior, Markovic a mai trecut pe la echipe din țara natală și Serbia, ca: OFK Grbalj, Mornar Bar, OFK Beograd, Sindjelic Belgrad, FK Decic Tuzi și FK Lovcec.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite