Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Răzvan Cadar: „După ce a lăsat Aradul fără bani, PSD se miră că unele instituţii sunt blocate”

Reprezentanţii PSD Arad îşi strigă în gura mare incompetenţa. Din dorinţa de a fi populişti, ei abordează problema tichetelor de vacanţă pentru diferite categorii de angajaţi.

 Răzvan Cadar: „După ce a lăsat Aradul fără bani, PSD se miră că unele instituţii sunt blocate”
Comentează 0

„Consilierul judeţean Marius Sulincean habar nu are despre ce vorbeşte, încurcă borcanele. În mintea lui se amestecă obsesia pentru PNL, Consiliul Judeţean şi instituţiile din subordine. Consiliul Judeţean a plătit tichetele de vacanţă ale angajaţilor săi. Instituţiile din subordinea CJA au propriile bugete şi sunt convins că îşi vor respecta obligaţiile faţă de angajaţi. Îl invităm pe domnul Sulincean să îi ia de braţ pe parlamentarii PSD şi să facă un tur al acestor instituţii, să le înţeleagă dificultăţile. Guvernul PSD a tăiat Aradului 45 de milioane de euro iar această decizie afectează şi blochează numeroase instituţii din Arad, cu efecte asupra angajaţilor şi a celor pe care îi deservesc.

 Parlamentarii PSD Arad au promis că banii vor fi recuperaţi la rectificarea bugetară. Iată că rectificarea este pregătită, dar Aradul nu recuperează banii luaţi de PSD. În loc să lupte pentru Arad şi pentru arădeni, PSD se face că le plânge de milă prin oameni ca Sulincean. După ce a lăsat Aradul fără bani, PSD se miră că unele instituţii sunt blocate. De exemplu, Guvernul nu ajută deloc Spitalul Judeţean, care face eforturi să îşi susţină funcţionarea şi dotarea cu cele necesare. În acest context trebuie privită întârzierea acordării tichetelor de vacanţă. Aradul are nevoie de banii pe care i-a luat abuziv Guvernul PSD, nu de populismul ieftin al pesediştilor”, a spus Răzvan Cadar, consilier judeţean PNL Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite