Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Raliul Aradului la automobilism se va desfășura în Arad în 26-27 mai 2017

Raliul Aradului la automobilism se va desfășura în Arad în 26-27  mai 2017
Comentează 0

Întrecerea se va disputa sub egida European Rally Trophy și va  reprezenta o etapă în Campionatului Național de Raliuri Dunlop (CNRD) și în Trofeul Balcanic de Raliuri. Raliul Aradului va purta numele de Raliul Kia, cunoscuta firmă de automobile fiind unul din sponsorii principali ai etapei din luna mai .
Până nu de mult, în  Raliul Aradului a fost implicat si italianul Luca Grili, promotorul competiției cu denumirea Tour European Rally ( TER) , dar cunoscutul fost boxer Mihai Leu , reprezentantul Federației Internaționale de Automobilism, în România a declarat pe un site arădean următoarele:
”Din păcate,aceasta competiție este organizata de un domn din Italia și nu de un forum internațional. Beneficiile aduse Raliului Aradului,nu au fost cele așteptate,astfel ca am fost nevoiți sa renunțăm la aceasta colaborare.Raliul Aradului este în continuare etapa internațională în cadrul unei competiții organizate de F.I.A.Va mulțumesc! Mihai Leu ”
Tot Mihai Leu a mai declarat în premieră că se poartă negocieri cu postul de televiziune Eurosport în vederea introducerii Raliului Aradului în Campionatul European de Raliuri.
Să fie într-un ceas bun!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite